course-6-min
Nataša
PR

Period kroz koji sam prošla bio je izuzetno težak.

Smatram da su mi JaToMogu sesije dosta pomogle u smislu emocionalnog čišćenja iako i dalje imam na čemu da radim.

Verujem da bi kroz ovaj proces čišćenja trebao da prođe svako, jer se tako eliminišu negativnosti koje zagađuju svest.

Svima bih preporučila da pišu dnevnik zahvalnosti jer utiče dobro na podizanje raspoloženja.

Tvoj odnos prema klijentima je divan, pun razumevanja, samo nastavi tako.

Stefan, Student Ekonomskog fakulteta
Stefan
Student Ekonomskog fakulteta

Kako da ostvarim svoje ciljeve? Zbog čega ne uspevam da se izborim sa svojim očekivanjima? Na koji način da postanem uspešan?

Budući da na ova pitanja nisam uspeo samostalno da pronađem odgovore, odlučio sam da se obratim Sandri, za čije sam efikasne metode i koučing tehnike saznao preko njenog sajta JaToMogu.

Već nakon nekoliko sesija Sandra mi je predložila strategije i metode koje su mi pomogle da ponovo steknem samopouzdanje, izgradim samopoštovanje i suočim se sa svojim poslovnim i privatnim problemima na pravi način.

Svoje rezultate ću sumirati u tri reči – Hvala ti, Sandra! Svima koji žele da promene svoj život na bolje toplo preporučujem JaToMogu koučing centar jer oni znaju kako da Vam pomognu!

Mila, diplomirani farmaceut
Mila
Diplomirani farmaceut

Naučila sam da sebe više slušam i cenim. Prestala sam da potiskujem emocije.

Imam više poverenja u svoj unutrašnji glas. Osećam se odlično sada kada mnogo brže donosim odluke, drugi me više hvale i poštuju, znam da sam napredovala dosta u odnosu na naš prvi susret.

Ovo iskustvo je dragoceno. Od Sandre sam dobijala samo pohvalu i ohrabrenje, nikada osudu. Verujem joj i nisam osećala stid da joj bilo šta kažem.

Uros, Diplomirani inzenjer informacionih sistema
Uroš
Diplomirani inženjer informacionih sistema

Do Sandre sam došao u trenutku kada se moj život lomio na pola, a ja bio u procesu razvoda od svoje bivše žene. Ne znajući kako da se postavim prema novonastaloj situaciji, osećao sam se izgubljeno i nesigurno.

Na moje iznenađenje, Sandra je veoma blagim pristupom i uz puno razumevanja, uspela da mi povrati veru u sebe. Moje razumevanje muško-ženskih odnosa se uz Sandrinu pomoć značajno popravilo, pri čemu verujem da sam postao bolji čovek i sigurniji muškarac.

Rada, Frizer
Rada
Frizer

Zahvalna sam što imam Sandru i kad zaškripi kome da se obratim. Jedinica sam i moji su u penziji, prolazila sam kroz zaista težak period kad sam preko prijateljicine ćerke čula za Sandru i lajf koučing.

Čim sam imala prvu sesiju osećala sam se mnogo bolje, ispričala sam joj stvari koje niko nikad nije znao o meni i osetila sam takvo olakšanje.

Nastavila sam da dolazim i zahvaljujući njenoj želji i veštini uspela sam da se oslobodim svojih dugogodišnjih strahova. Godinama sam strahovala, a da nisam ni znala da to može da se prevaziđe.