Zakažite svoje
coaching sesije

Za samo par sekundi, po ceni od 3000 dinara, zakažite profesionalne koučing sesije koje će Vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve.

Zakazite JaToMogu koucing sesije

Zašto baš JaToMogu coaching sesije?

Ostvarite svoj cilj

Vaše coaching sesije omogućavaju Vam da ostvarite željene životne ciljeve, bilo da želite da napredujete na ličnom planu ili u poslovnom svetu.

Uštedite novac

Izuzetno povoljna cena koučing sesija od 2990 dinara, donosi Vam značajnu uštedu novca, kojim kasnije možete da raspolažete u skladu sa svojim potrebama i željama.

Sačuvajte vreme

Svoje koučing sesije možete da zakažete i rezervišete za samo par sekundi, pozivom na broj telefona +381692611252 ili slanjem imejla na info@jatomogu.rs.

Kako funkcioniše zakazivanje JaToMogu koučing sesija

Donesite odluku o tome šta želite da unapredite u svom životu

Pozovite broj telefona +381692611252 ili pošaljite imejl na info@jatomogu.rs

Izaberite termin i zakažite svoje coaching sesije

Kako da zakažete JaToMogu coaching sesije?

Svoje life coach sesije možete da zakažete u nekoliko brzih i lakih koraka.

Najpre je potrebno da odlučite u kojoj oblasti svog života želite da postignete napredak.

Ukoliko ne možete da odlučite koju oblast želite prvo da unapredite, pozovite nas ili pošaljite imejl naznačen na sajtu JaToMogu.rs, i rado ćemo Vam pomoći da pronađete odgovor.

Ukoliko živite u Beogradu ili u drugom gradu u Srbiji, onda JaToMogu coaching sesije možete pohađati uživo, 1 na 1, u prijatnom ambijentu prostora sa pogledom na Dunav.

Svima koji nisu u mogućnosti da uživo dođu na koučing sesije, zakazujemo podjednako kvalitetne onlajn coaching sesije preko Skype-a, Instagram-a, Zoom-a ili Facebook Messenger-a.

Kako da zakazete JaToMogu koucing sesije

Šta Vam još donose JaToMogu koučing sesije?

Motivacija za napredovanje

Za napredovanje, bolji i ispunjeniji život potrebna Vam je motivacija, koju uz pomoć svog lajf kouča stičete i razvijate na JaToMogu koučing sesijama.

Ravnoteža između posla i privatnog života

Na JaToMogu koučing sesijama, otkrivate načine i strategije za uspostavljanje pravilne ravnoteže između privatnog života i posla.

Otkrivanje životnog smisla

U toku JaToMogu koučing sesija sebi dajete odgovore na ključna pitanja koja Vam pomažu da bolje razumete smisao svog života.

Kvalitetniji međuljudski odnosi

Uz pomoć JaToMogu coaching sesija usavršavate korisne interpersonalne veštine zahvaljujući kojima gradite kvalitetne međuljudske odnose.

Prevazilaženje prepreka

JaToMogu coaching sesije obuhvataju primenu raznovrsnih tehnika koje Vam pomažu da prevaziđete prepreke koje se nalaze na putu ka Vašim ciljevima.

Promena ograničavajućih uverenja

JaToMogu coaching sesije pozitivno deluju na promenu ograničavajućih uverenja, čiji je krajnji rezultat ostvarenje Vaših ličnih ciljeva.

Zašto Vam je potreban JaToMogu life coach?

Life coach ili trener ličnog razvoja, profesionalno je obučena osoba koja Vas ohrabruje, podržava i podstiče da otkrijete i savladate prepreke koje Vas dele od ostvarenja Vaših snova.

JaToMogu sertifikovani life coach zna i prepoznaje da je Vaše interesovanje za coaching sesije u osnovi želja za promenom i donošenjem boljih životnih odluka.

Vaši svakodnevni izbori, način života, dosadašnje iskustvo i planovi za budućnost Vas čine jedinstvenom osobom na svetu.

JaToMogu life coach Vam pomaže da na putu ka ostvarenju Vaših životnih ciljeva pronađete osobu koju Vam u tome može najviše pomoći – Vas.

Zasto Vam je potreban JaToMogu life coach
Koliko vremenski traju JaToMogu coaching sesije

Koliko vremenski traju JaToMogu coaching sesije? 

Pitanje koje klijenti veoma često postavljaju je koliko traju coaching sesije i koji broj koučing sesija je potreban za postizanje određenog cilja.

JaToMogu coaching sesije vremenski traju minimum jedan (1) sat i posebno su prilagođene svakom klijentu.

Vreme trajanja svake sesije može se izmeniti, što se pre početka coaching sesije utvrđuje dogovorom između klijenta i lajf kouča.

Što se tiče broja dolazaka na coaching sesije, naglašavamo da klijent ima apsolutno pravo da odluči o tome koliko dugo želi da radi na svom ličnom i poslovnom razvoju.

Koliko vremenski traju JaToMogu coaching sesije

Izgledajte i osećajte se bolje uz JaToMogu koučing sesije

U savremenom društvu gotovo da je nemoguće da samostalno uspostavite ravnotežu između privatnog života, posla, porodice, prijatelja, kolega i partnera.

To su razlozi zbog kojih uloženi trud i brojni neuspešni pokušaji ne uspevaju da Vas odvedu do Vaših krajnjih ciljeva, a to su – bolji fizički izgled i osećaj ličnog zadovoljstva.

JaToMogu koučing centar nastao je kao plod iskustva i velike želje posvećenog lajf kouča, koji zna koliko su coaching sesije važne za izgled i opšte blagostanje Vašeg organizma.

Zato Vam preporučujemo da rezervišete JaToMogu koučing sesije koje će Vam pomoći da konačno usvojite nov način razmišljanja, usklađen sa Vašim unutrašnjim potrebama, željama i planovima za svetlu budućnost.

Izgledajte i osecajte se bolje uz JaToMogu koucing sesije